Képek és szövegek terjesztését kérlek írásos formában kérd tőlem!
logo

Business coaching

Business coaching

A coaching gyakorlatom során a tanácsadói szerep helyett a támogatva rávezető attitűdömmel segítem a hozzám fordulókat. Tudom, tapasztalom, hogy mindenki képes megtalálni a saját megoldásait. Segítek ügyfeleimnek abban, hogy őszinték lehessenek magukhoz, hogy tisztábban lássák saját erősségeiket, erőforrásaikat. Az ülések megoldás orientáltak, a személyiséget és vonásokat elfogadva dolgozunk. Munkámmal, kérdéseimmel, nézőpontokkal, a coaching sokféle eszközével támogatom, hogy minél tisztábban lásson rá ügyfelem a tényleges jelenségre, problémára, s kísérem a változásban, egészen az önálló, tudatos működésig.

A coaching kiváló eszköz a mindennapok általános kérdéseinek újra gondolására, a munkahelyi- és élethelyzetek fókuszált feldolgozására. A coaching felszabadító sajátossága, hogy jövő orientált és kézzel fogható, gyakorlati eredményekhez vezet.

Gyakorlatomban egyaránt foglalkozom életszakaszokhoz kötődő kérdésekkel – pályaválasztás, munkahelyváltás, karrier kérdések, vezetői működés, burn out, ... – és kifejezetten a munkahelyi teljesítménnyel – delegálás, asszertivitás, konfliktuskezelés -, elfogadottsággal, szerepekkel kapcsolatos témákkal is.

Egyéni gyakorlatom mellett szervezetek számára csoportos coachingot is vezetek.